Pasar al contenido principal

El Consell Agrari de València compra dos vehícles elèctrics per a renovar el seu parc automobilístic

El Consell Agrari de València ha adquirit dos vehicles elèctrics per renovar el seu parc automobilístic atenent a uns criteris de sostenibilitat i lluita contra el canvi climàtic. En este sentit el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Energètica, així com d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta en l’Ajuntament de València i vicepresident del Consell Agrari, ha explicat que “el nostre compromís és ferm i clar amb la descarbonització i la lluita contra el canvi climàtic”.

El regidor ha destacat que al Consell Agrari de València arribe també esta renovació del seu parc automobilístic “amb vehicles zero emissions que no contribuïsquen a l’escalfament global”. En eixa línia ha explicat que la millor forma de cobrir la necessitat de modernitzar el parc de vehicles del Consell Agrari era apostant per l’electrificació i el respecte al medi ambient.

Els dos nous vehicles, que tindran una autonomia superior als 200 quilòmetres, estaran a disposició del Consell Agrari de València durant els pròxims cinc anys amb tots els gastos inclosos (assegurances, manteniments, etc.) per un import total de 92.114 euros.