Pasar al contenido principal

Diputació de Castelló completa el repartiment dels 20 panells informatius que posen en valor arbres monumentals de la província

La Diputació de Castelló ha culminat el repartiment dels últims panells informatius que des del departament de Medi Natural s’han editat per a posar en valor i promoure el coneixement dels arbres més singulars i representatius de la geografia castellonenca.

La diputada de l’àrea, María Jiménez, ha estat la responsable de fer l’entrega dels taulers als representants municipals de Culla, Albocàsser, Cabanes i Borriol, que a partir de hui restaran ubicats al costat d’aquests monuments naturals “perquè tothom puga conéixer el pes de la seua història i les característiques d’aquests arbres que formen part intrínseca del nostre patrimoni més valuós”, ha afegit Jiménez. L’acte simbòlic d’entrega s’ha unit a la visita als exemplars.

Amb aquests quatre nous panells, ja són 20 els que ha repartit la Diputació de Castelló des de principis d’any. Per a Jiménez es tracta d’una manera “de fer respectar el nostre entorn, tan ric paisatgísticament parlant, i de promoure el seu coneixement, per això s’han elaborat de forma didàctica perquè grans i menuts aprenen junts”.