Pasar al contenido principal

Castelló ha représ hui la seua Fira de la Taronja amb el lema “cuidem l’agricultura”

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha représ aquest diumenge la Fira de la Taronja de la campanya citrícola 2020-2021 en les places Fadrell i Na Violant. Una nova edició per a fer costat a la citricultura local en un espai de venda directa i a preus justos i dignes.

“Estem encara en plena pandèmia. En les setmanes més dures es va posar de manifest que l'agricultura era un sector essencial per a assegurar la nostra alimentació i ara oferim una porta oberta perquè la ciutat faça un consum responsable i pague un preu just per les nostres taronges”, ha afirmat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, durant una visita al lloc.

L’onzena edició de la Fira de la Taronja ha impulsat enguany una regularització especial adaptada al decret de venda directa de la Generalitat per a assegurar les mesures de prevenció i seguretat sanitàries. Operaris de les brigades rurals col·laboren, a més, en les labors de vigilància.

La Fira manté el preu de l'any passat, tres euros per quatre quilos de clementina, i comença amb un aforament de 42 parades. Se celebra cada diumenge fins a la fi de la temporada en horari de 09.00 a 13.30 hores. En el cas que es presenten més sol·licituds d'ocupació l'Ajuntament ampliaria a altres espais com a les places María Agustina i Bautista Porcar.