Pasar al contenido principal

La Vall d'Uixó inicia un pla d'acondicionament de camins rurals

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha iniciat un pla d'adequació de camins rurals, gràcies al qual ja s'està actuant en el Camí Aigualit i en la Partida del Pla de Pinar. Els operaris municipals estan netejant i formigonant estes zones, “molt transitades i que es trobaven en mal estat, sobretot per l'efecte de les fortes pluges de la passada tardor”, ha explicat el regidor d'Agricultura i segon tinent d'alcalde, Fernando Daròs.

Paral·lelament, també s'ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana una subvenció per a realitzar una actuació integral en el Camí Corral Blanc, també molt afectat per este episodi d'aigües torrencials. La prioritat és “garantir l'accés amb seguretat a estes zones del terme municipal en les quals moltes persones tenen casetes o finques”.

Així, ja siga a través d'ajudes d'altres administracions o de l'aportació municipal directa, enguany “continuarem treballant en la millora de camins”, ha apuntat Daròs. I és que en esta legislatura s'ha quadruplicat la partida que es destina a aquestes intervencions, que anteriorment “eren pràcticament inexistents, com es pot observar en l'estat de molts vials des de fa molts anys”.