Pasar al contenido principal

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana inicia un cicle de diàlegs per a sensibilitzar sobre l'emergència climàtica

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), adscrit a la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, posa en marxa un cicle de diàlegs sobre educació ambiental i emergència climàtica

La iniciativa 'Diàlegs en un planeta en emergència' se celebrarà durant els mesos de maig i juny en les instal·lacions del Centre del Carme Cultura Contemporània de València, i cerca sensibilitzar a la societat en qüestions com l'alimentació, la salut, l'educació, la transició energètica, la biodiversitat, i la cultura, entre altres, en relació a l'emergència climàtica.

Les set sessions estaran presentades per la periodista Kristin Suleng i comptaran amb professionals i persones expertes en cadascuna de les matèries. El cicle comença hui dijous 12 de maig a les 18.30 hores amb el diàleg "Repensar la nostra alimentació".

Aquest cicle se celebra en el marc de l'exposició 'Emergency on Planet Earth', una de les recents exposicions del Centre del Carme per a 2022, on un total de catorze artistes urbans han intervingut en dotze espais diferenciats del museu per a oferir el seu punt de vista de l'emergència social i ambiental en la qual es troba el planeta Terra.

Al costat de la mostra, disponible fins al 4 de setembre, l'equip del CEACV ha preparat un conjunt d'activitats educatives i materials que la complementen i activen durant tot el temps expositiu:

Hi ha un audiovisual que acompanya l'exposició on es mostren accions d'impacte en la Comunitat Valenciana per a fer front a la situació de crisi social i ecològica; i també tallers amb centres educatius per a facilitar la reflexió i la cerca de solucions junts a la comunitat escolar. A més, es compta amb una guia de recursos d'educació ambiental per a aprofundir en els temes que mostra l'exposició.

Aquest cicle de debats forma part de la programació d'activitats de l'EU Green Week 2022, una edició que se centra en el Pacte Verd Europeu.