Skip to main content

II Jornadas Técnicas Agrarias de Sagunto

El Consell Local Agrari de Sagunto, en colaboración con Promoción Económica a través del Pacto por el Empleo del Camp de Morvedre, y  con la colaboración del Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Levante, la Comunidad de Regantes de Sagunto y Ascosa Ava Sagunto, impulsa las “II Jornadas Técnicas Agrarias” que se celebrarán los días 15 de febrero y 23 de marzo en la sede del Consell Agrari (Plaça de la Trinitat, 2. Sagunto) y que se podrán seguir en directo a través del canal del Ayuntamiento de Sagunto por Youtube.

Mercat extraordinari de preus justos a València

Un mercat extraordinari a València amb productes de proximitat servirà diumenge que ve per a reivindicar remuneracions dignes per a les persones que treballen el camp. L'activitat, que es desenvoluparà al llarg del matí en la plaça de l’església de Campanar, s'emmarca en la campanya Preus Justos.

Més informació ací.

Protegir la nostra terra no és urgent?

* Miguel Ángel Rodrigo. President de l'associació Nostra Terra

El Partit Socialista -a la oposició- va presentar una moció d'urgència, en el passat plenari del 30 de setembre a l'Ajuntament de les Coves de Vinromà, en la què proposava revisar la capacitat agrològica del sòl en aquelles àrees que tinguen agricultura productiva.

Per a què serveix aquest tràmit? Si augmenta la capacitat agrològica, és a dir, la capacitat de producció dels terrenys, disminueix la superfície que es pot ocupar amb plaques solars. Així de senzill.

19ª Fira de l'Oli de Canet lo Roig Gastrocultural

Els pròxims dies 11 i 12 de juny se celebra a Canet lo Roig (Baix Maestrat) la 19ª edició de la Fira de l'Oli Gastrocultural, amb moltes activitats. També es fa la VII edició de les Jornades Gastronòmiques Canetapa.

Vos recomanem anar i gaudir d'estes terres de l'interior castellonenc i de la bona gastronomia de la zona.

Fira de la Cirera, Art i Tradició” de La Salzadella

Els pròxims dies 28 i 29 de Maig es realitzarà la dotzena edició de la “Fira de la Cirera, Art i Tradició” de La Salzadella (Baix Maestrat). El dia 28 de Maig a les 10:30h serà la inauguració d'un dels esdeveniments anuals més importants per al municipi.

Més informació en este enllaç.

Jornada Degusta Taronja a Castelló

Degusta Taronja reunirà a cuiners i a les agricultores de la Fira de la Taronja en una jornada dedicada al cítric local. La Fira de la plaça Fadrell serà el diumenge 24 d'abril escenari de l'acte de clausura que presentarà als locals compromesos que han participat en aquesta iniciativa per a fomentar el consum de producte local i portarà a terme un showcooking.

Més informació en este enllaç.

I Festa del Moniato a Albal

La localitat d'Albal (Horta Sud) celebra este cap de setmana la primera edició de la Festa del Moniato, amb unes jornades gastronòmiques, una exposició sobre el moniato i una fira mediambiental i un mercat de producte ecològic i artesania.

Des de hui divendres i fins diumenge un total de huit establiments locals d'hostaleria participen en les I Jornades Gastronòmiques de la Fira del Moniato d'Albal.  

Més informació en este enllaç.

I Congrés de la Marjaleria de Castelló

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló ha organitzat per als dies 10, 11 i 12 de desembre el Primer Congrés sobre la Marjaleria de Castelló, unes jornades divulgatives que impulsa al costat del Grup d'Estudi i Conservació dels Espais Naturals (GECEN) i el Grup Au d’Ornitologia per a implicar la població en la conservació i protecció de l'aiguamoll. Les jornades se celebraran en el Centre Cultural la Marina del Grau.

Jornades construint i alimentant alternatives a Castelló

Les Regidories de Transició Ecològica i Habitatge de l'Ajuntament de Castelló inicien aquest dimarts les Jornades Construint i Alimentant Alternatives amb una conferència de la reconeguda divulgadora internacional en sobirania alimentària, Carolyn Steel, que abordarà li necessitat d'impulsar una alimentació sostenible per a fer front a la crisi climàtica.

Feria del queso artesano valenciano en Montanejos

La localidad de Montanejos (Alto Palancia) acoge este sábado y domingo la Feria del Queso Artesano Valenciano con un amplio programa de actividades que se puede consultar aquí y un mercado donde se podrá degustar y comprar. El listado de empresas participantes se puede ver aquí.

Mercat de venda directa de cebes i creïlles a València

L'Ajuntament de València, Per l'Horta i les organitzacions agràries AVA-ASAJA, LA UNIÓ de Llauradors, CCPV-COAG i UPA-PV han organitzat este pròxim diumenge davant les Torres de Serrans un mercat extraordinari, on els llauradors podran vendre de forma directa la seua collita de cebes i creïlles sense intermediaris a tots els veïns que s’acosten a comprar.

El mercat se celebrarà de 10 a 13,30 hores.

Subscribe to Ayuntamientos