Skip to main content

Fira de la Tòfona a la Marina de València

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, a través de la marca Molt de Gust, donarà visibilitat a la tòfona negra (Tuber Melanosporum) durant la Fira de la Tòfona de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc entre el 17 i el 18 de desembre en la Marina de València.

Més informació ací.

Presentación de los datos del Informe Anual de Producción Ecológica de la Comunitat Valenciana

La consellera de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica, Mireia Mollà, acompañada por el secretario autonómico de Agricultura y Desarrollo Rural, Roger Llanes, del director general de Desarrollo Rural, David Torres y del presidente del Comité de Agricultura Ecológica de la Comunitat Valenciana (CAECV), Vicente Faro, presentan mañana martes, 24 de mayo, a las 10:00h, los datos del Informe Anual de la Producción Ecológica 2021.

Mireia Mollà presenta l'informe 2020 del Ministeri d'Agricultura sobre evolució del sector d'agricultura ecològica

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, presenta les principals conclusions relatives al sector de l'agricultura ecològica a la Comunitat Valenciana, extretes de l'informe 2020 del Ministeri d'Agricultura sobre evolució i principals indicadors del sector de producció agrícola, que tornen a confirmar el lideratge de la Comunitat Valenciana en creixement en agricultura ecològica.

Presentación Informe Producción Ecológica CV 2020

La consellera de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica, Mireia Mollà, presenta los resultados del Informe Anual de Producción Ecológica y hace balance del I Plan Valenciano de Producción Ecológica 2016-2020.

Mollà, estará acompañada por el presidente del Comité de Agricultura Ecológica de la Comunitat Valenciana (CAECV), José Antonio Rico, y por el secretario autonómico de Agricultura, Roger Llanes y el director general de Desarrollo Rural, David Torres.

Mireia Mollà presenta l''Estratègia Mosaic', que articula les polítiques en matèria de prevenció d'incendis forestals

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, presenta demà dijous l'Estratègia Mosaic, que articula el conjunt d'actuacions i polítiques públiques de la Conselleria en matèria de prevenció d'incendis.

La consellera, juntament amb el director general de Prevenció, Diego Marín, repassarà el balanç de 2020 per a, seguidament, exposar la planificació i previsió 2021, així com les principals línies d'innovació i investigació en matèria de prevenció d'incendis.

Consell Consultiu de PAC a Madrid

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, participa en el Consell Consultiu de Política Agrícola Comuna (PAC) amb la finalitat de preparar i analitzar, amb els representants de les Comunitats Autònomes, els assumptes que es tractaran en el pròxim Consell d'Agricultura i Pesca de la Unió Europa que se celebrarà els dies 15 i 16 de desembre.

Presentación arranque temporada DOP Kaki Ribera del Xúquer

El próximo lunes 2 de noviembre, a las 11:30h, la Denominación de Origen Protegida Kaki Ribera del Xúquer presentará su arranque de temporada. Para ello, se desplazarán a L'Alcúdia, Ximo Puig, president de la Generalitat, Mireia Mollà, consellera de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica y Cirilo Arnandis, presidente de la DO Kaki Ribera del Xúquer.

Jornada sobre el futuro de la investigación agroalimentaria del IVIA

El IVIA prosigue su calendario de actividades con motivo de su 150 aniversario. En el primer trimestre de este año tiene previstas dos jornadas de debates sobre los temas y los condicionantes de la investigación en los próximos años. En cada una de las jornadas habrá dos mesas de debates en las que participarán personas expertas de diversos ámbitos y en las que se promoverá un debate con el público.

Para el jueves 14 de febrero los dos temas son:

Jornada sobre el futuro de la investigación agroalimentaria del IVIA

El IVIA prosigue su calendario de actividades con motivo de su 150 aniversario. En el primer trimestre de este año tiene previstas dos jornadas de debates sobre los temas y los condicionantes de la investigación en los próximos años. En cada una de las jornadas habrá dos mesas de debates en las que participarán personas expertas de diversos ámbitos y en las que se promoverá un debate con el público.

Para el jueves 17 de enero los dos temas son:

Subscribe to Conselleria Agricultura