Skip to main content

Fira de la Cirera, Art i Tradició, de La Salzadella

Los próximos días 1 y 2 de junio se celebra la 14ª edición de la “Fira de la Cirera, Art i Tradició” de La Salzadella. El día 1 de junio, a las 10:30 horas, será la inauguración de uno de los eventos anuales más importantes para este municipio del Baix Maestrat.

No dejes que te lo cuenten y ves el 1 y 2 de junio a La Salzadella, el paradís de la cirera.

Más información en este enlace.

 

I Corte de la Nuleta

I Corte de la Nuleta en Nules: Lunes 20 de noviembre de 2023 a las 16:00 h.

La “Asociación para la puesta en valor de la calidad de la Clemenules de la comarca de La Plana” celebra el acto del corte de la primera Nuleta de esta campaña, que además será el primer corte de la Nuleta en su historia.

LXXVI Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules

Nules celebra enguany la 76 edició de la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola, en concret els dies del 14 al 17 de setembre tindrà lloc aquesta mostra que és tot un referent del sector agrari a la Comunitat Valenciana, i que compta amb el distintiu de Festa d’Interés Turístic Autonòmic.

Precisament, l’acte d’inauguració comptarà hui amb la presència del conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, i del Director General de Desenvolupament Rural, Francisco Javier Benito, entre d’altres autoritats provincials, locals i representants del sector agrari.

Jornades Rebrots d'Arrel i Mercat de la Terra a Castelló

Les jornades de Rebrots d’Arrel promouran el divendres 17 i dissabte 18 en el Menador un intens programa de ponències, taules redones i tallers amb representants d'associacions, projectes i iniciatives de tota Espanya i de l'àmbit internacional. Prova d'això serà la presència de la Xarxa Estatal de Llavors, la Sociedade Agrícola do Freixo do Meio (Portugal) o James Hutton Institute (Escòcia), entre altres quinze projectes.

Evento presencial sobre sostenibilidad ganadera en Morella

Evento presencial de Cajamar sobre sostenibilidad en ganadería en Morella (Els Ports).

Martes 28 de febrero | De 19:00 - 21:00 h.

En él se abordarán aspectos diferenciales y pautas a seguir para asegurar la sostenibilidad en ganadería, así como el manejo adecuado y tecnología en el uso de los purines. 

Festival Gastronòmic de la Clemenules

’Ajuntament de Nules ha organitzat este pròxim cap de setmana el Festival Gastronòmic Clemenules que tindrà lloc a la plaça Major de la localitat.

De fet, aquest festival s’emmarca en la tradicional Festivitat de la Clemenules que enguany es reprén després de la pandèmia. De manera que, en els pròxims mesos hi haurà a Nules diferents activitats al voltant de la Clemenules i que baix el lema Nules Origen Clemenules.

I Feria de la Nuez de la Cooperativa de Viver

La excelente cosecha de nueces que ha tenido este año la Cooperativa de Viver posibilita la celebración de su primera Feria de la Nuez. El evento, de acceso gratuito, tendrá lugar el próximo domingo 18 de diciembre de 10:30 a 14:30 horas y contará con puestos de venta de los productos cooperativos con descuentos del 10% para todos los asistentes.

Festival Viniterrània-Festa de la Verema de Benlloc

L’Ajuntament de Benlloc comença amb els preparatius per reconvertir-se en la capital del vi com no podia ser d'una altra forma, un municipi que amb poc més de 1.000 habitants compta amb 5 cellers productors de vi. Del 28
al 30 d’octubre Benlloc acullirà a professionals i aficionats del món del vi, així com famílies que s’acosten a gaudir d’un cap de setmana de música i activitats per a tots els públics.

VII Feria del Queso Artesano de Montanejos

Por séptimo año consecutivo, la gran fiesta del queso artesano valenciano, la Feria del Queso Artesano de Montanejos, vuelve a celebrarse en este municipio castellonense.

En esta edición, que tendrá lugar el fin de semana del 1 y 2 de octubre, las queserías artesanas de la Comunitat Valenciana serán las protagonistas, aunque también participarán queserías invitadas de diferentes rincones de nuestra geografía.

IX Fira de la Biodiversitat Cultivada

Els propers 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre se celebrarà per 9a vegada al País Valencià la Fira de la Biodiversitat Cultivada, un esdeveniment per reivindicar les varietats tradicionals del nostre territori i les llavors que han conservat els nostres llauradors i llauradores. Cada any s’alterna la ubicació de la fira entre les diferents províncies i enguany toca a Castelló, concretament a Benlloc.

Winefest en Viver

La Cooperativa de Viver vuelve a celebrar el Viver WineFest el próximo 5 de agosto tras dos años de pausa por la pandemia. El festival veraniego, que ha sido un éxito en sus ediciones anteriores, se presenta como el mejor escaparate de la selección de vinos de la Cooperativa de Viver, que desde 2016 está recuperando la ancestral cultura vitivinícola que ha caracterizado al municipio durante más de 20 siglos.

19ª Fira de l'Oli de Canet lo Roig Gastrocultural

Els pròxims dies 11 i 12 de juny se celebra a Canet lo Roig (Baix Maestrat) la 19ª edició de la Fira de l'Oli Gastrocultural, amb moltes activitats. També es fa la VII edició de les Jornades Gastronòmiques Canetapa.

Vos recomanem anar i gaudir d'estes terres de l'interior castellonenc i de la bona gastronomia de la zona.

Fira de la Cirera, Art i Tradició” de La Salzadella

Els pròxims dies 28 i 29 de Maig es realitzarà la dotzena edició de la “Fira de la Cirera, Art i Tradició” de La Salzadella (Baix Maestrat). El dia 28 de Maig a les 10:30h serà la inauguració d'un dels esdeveniments anuals més importants per al municipi.

Més informació en este enllaç.

Jornada Degusta Taronja a Castelló

Degusta Taronja reunirà a cuiners i a les agricultores de la Fira de la Taronja en una jornada dedicada al cítric local. La Fira de la plaça Fadrell serà el diumenge 24 d'abril escenari de l'acte de clausura que presentarà als locals compromesos que han participat en aquesta iniciativa per a fomentar el consum de producte local i portarà a terme un showcooking.

Més informació en este enllaç.

Llaurant un futur: Día mundial de la Salud en Castelló

El jueves, 7 de abril, de 9.30 a 14h, la campaña Llaurant un futur sostenible (www.llaurant.com), organizada por la Fundació Novessendes y financiada por la Generalitat Valenciana, celebra en la Universitat Jaume I de Castellón, una jornada de conferencias, experiencias prácticas y taller de cocina sostenible, para reivindicar los beneficios integrales de la agroecología.

Subscribe to Castellón