Skip to main content

Fira de la Cirera, Art i Tradició, de La Salzadella

Los próximos días 1 y 2 de junio se celebra la 14ª edición de la “Fira de la Cirera, Art i Tradició” de La Salzadella. El día 1 de junio, a las 10:30 horas, será la inauguración de uno de los eventos anuales más importantes para este municipio del Baix Maestrat.

No dejes que te lo cuenten y ves el 1 y 2 de junio a La Salzadella, el paradís de la cirera.

Más información en este enlace.

 

LXXVI Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules

Nules celebra enguany la 76 edició de la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola, en concret els dies del 14 al 17 de setembre tindrà lloc aquesta mostra que és tot un referent del sector agrari a la Comunitat Valenciana, i que compta amb el distintiu de Festa d’Interés Turístic Autonòmic.

Precisament, l’acte d’inauguració comptarà hui amb la presència del conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, i del Director General de Desenvolupament Rural, Francisco Javier Benito, entre d’altres autoritats provincials, locals i representants del sector agrari.

Festival Gastronòmic de la Clemenules

’Ajuntament de Nules ha organitzat este pròxim cap de setmana el Festival Gastronòmic Clemenules que tindrà lloc a la plaça Major de la localitat.

De fet, aquest festival s’emmarca en la tradicional Festivitat de la Clemenules que enguany es reprén després de la pandèmia. De manera que, en els pròxims mesos hi haurà a Nules diferents activitats al voltant de la Clemenules i que baix el lema Nules Origen Clemenules.

Fira de la Tòfona a la Marina de València

La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, a través de la marca Molt de Gust, donarà visibilitat a la tòfona negra (Tuber Melanosporum) durant la Fira de la Tòfona de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc entre el 17 i el 18 de desembre en la Marina de València.

Més informació ací.

IX Fira de la Biodiversitat Cultivada

Els propers 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre se celebrarà per 9a vegada al País Valencià la Fira de la Biodiversitat Cultivada, un esdeveniment per reivindicar les varietats tradicionals del nostre territori i les llavors que han conservat els nostres llauradors i llauradores. Cada any s’alterna la ubicació de la fira entre les diferents províncies i enguany toca a Castelló, concretament a Benlloc.

19ª Fira de l'Oli de Canet lo Roig Gastrocultural

Els pròxims dies 11 i 12 de juny se celebra a Canet lo Roig (Baix Maestrat) la 19ª edició de la Fira de l'Oli Gastrocultural, amb moltes activitats. També es fa la VII edició de les Jornades Gastronòmiques Canetapa.

Vos recomanem anar i gaudir d'estes terres de l'interior castellonenc i de la bona gastronomia de la zona.

Fira de la Cirera, Art i Tradició” de La Salzadella

Els pròxims dies 28 i 29 de Maig es realitzarà la dotzena edició de la “Fira de la Cirera, Art i Tradició” de La Salzadella (Baix Maestrat). El dia 28 de Maig a les 10:30h serà la inauguració d'un dels esdeveniments anuals més importants per al municipi.

Més informació en este enllaç.

Fruit Attraction 2021 en Madrid

Fruit Attraction abre las puertas de su 13ª edición del 5 al 7 de octubre registrando unas positivas cifras de participación con 1.300 empresas de 44 países -el 21% asisten por primera vez-, alcanzando así los parámetros de la edición de 2018 y obteniendo el 82% de los de la última cita presencial en 2019. Más de 42.000 metros cuadrados de oferta hortofrutícola en los pabellones 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 y 10 de IFEMA MADRID.

Más información aquí.

I Fira del Vi de Gandia

1ª Fira del Vi de Gandia. Del 31 de gener al 2 de febrer a la Plaça del Prado. Amb la millor selecció de vins de la DO Valencia.

Més info ací

Subscribe to Ferias