Pasar al contenido principal

Nules organitza de nou la Clemen Nit Festa per a promocionar el consum de clemenules

L’Ajuntament de Nules organitza, un any més, la Clemen Nit Festa amb la qual es vol promocionar el consum de la clemenules. Es tracta d’un esdeveniment que compta amb diferents actuacions i amb música en directe, i amb productes gastronòmics fets amb clemenules que té lloc la nit del dia 30 de desembre. La Clemen Nit Festa tindrà lloc al Local Multifuncional a partir de les 22.30 hores.

En aquest sentit, la programació del pre Cap d’Any nuler ha estat hui presentada pel regidor d’Agricultura, César Estañol, i pel responsable de l’empresa organitzadora, Antonio Tárrega, tots dos han coincidit a assenyalar “la gran acceptació i consolidació d’aquesta festa en el municipi”.

Com és tradició el consistori repartirà grills de taronja, que substituiran al raïm en les campanades, i diferents productes elaborats amb clemenules com ara dolços, aigua de València o suc de taronja fets per les associacions locals Amas de Casa, Cantalobos i Ashotur amb clemenules que subministrarà l’empresa local La Tosquilla.

Així mateix, enguany l’artista convidada és la reconeguda modelo i actriu valenciana Vanessa Romero qui protagonitzarà un monòleg i serà l’encarregada de dirigir les campanades per a celebrar l’entrada de l’últim dia de l’any, “un acte que no li ve de nou perquè ha presentat les campanades en altres ocasions tant en Tele 5 com en Antena 3”, apunta Antonio Tárrega. A més, hi haurà també discomòbil amb DJ locals com ara Kike GB i Sergio Porcar Cabezuelo.

D'altra banda, per a seguir promocionant el consum de la clemenules en aquestes dates, especialment la Nit de Cap d’Any per a celebrar les campanades, dimecres 27 de desembre, en horari d’11 a 12 hores al Mercat Municipal es repartirà clemenules i es promocionarà al mateix temps la marca de qualitat de la clemenules de la Plana,  Nuleta.