Pasar al contenido principal

Benlloc es prepara per a convertir-se, un any més, en la capital del vi al final d'octubre

L’Ajuntament de Benlloc comença amb els preparatius per reconvertir-se en la capital del vi com no podia ser d'una altra forma, un municipi que amb poc més de 1.000 habitants compta amb 5 cellers productors de vi. Del 28
al 30 d’octubre Benlloc acullirà a professionals i aficionats del món del vi, així com famílies que s’acosten a gaudir d’un cap de setmana de música i activitats per a tots els públics.

Uns preparatius que responen a la celebració del ja tradicional Festival Viniterrània - Festa de la Verema, la festa es celebra des de l'any 2012 com a una recuperació de la festa que es feia a Benlloc antigament per celebrar la fi de la recollida del raïm.

Encara que des dels seus inicis ha anat mudant de format, el Festival Viniterrània s'ha convertit en una cita ineludible per tota la comarca i s'ha consolidat com un espai de trobada dels aficionats del vi, la música i també la cultura.

L’obertura de la carpa del vi serà el divendres 28 d’octubre, moment a partir del qual començarà l’ajustada programació fins al migdia del diumenge 30 d’octubre. La Punxà de la Bota amb la banda de música Amor a l’Art, dansa contemporània, activitats per a xiquetes i xiquets, La Trocamba Matanusca i molt més, es trobaran a Benlloc per celebrar tres dies de festa al voltant dels vins de la terra.