Pasar al contenido principal

Castelló inicia un cicle de cursos d'horticultura i agroecologia dirigit als horts urbans

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha iniciat, en col·laboració de l'empresa Agritec-Enginyers, un cicle de cursos de formació en agroecologia i horticultura dirigits als horts urbans de la ciutat. Amb aquesta activitat, el departament que dirigeix Fernando Navarro reforça la implicació de la ciutadania en els horts comunitaris i posa en valor la producció de proximitat.

La Regidoria de Transició Ecològica de Castelló col·labora per impulsar un hort barrial a San Lorenzo

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha destinat un espai en el barri de San Lorenzo per al desenvolupament d'un hort formatiu i educatiu de dinamització agroecològica i amb perspectiva de gènere. La parcel·la ha sigut cedida a la cooperativa Organic Social Design per impulsar una iniciativa finançada per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Seipasa y Agroquímicos Torre-Pacheco fomentan un proyecto para recuperar huertos escolares destruidos por las inundaciones de septiembre

Seipasa, empresa española especializada en el desarrollo y formulación de biopesticidas, bioestimulantes y fertilizantes para la agricultura, y Agroquímicos Torre-Pacheco, distribuidor de productos fitosanitario en la Comunidad de Murcia, han impulsado un proyecto para recuperar el huerto escolar ecológico del colegio público  Al-kazar, ubicado en la localidad de Los Alcázares, Murcia.

Suscribirse a Huertos sociales/ocio