Pasar al contenido principal

Castelló inicia un cicle de cursos d'horticultura i agroecologia dirigit als horts urbans

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha iniciat, en col·laboració de l'empresa Agritec-Enginyers, un cicle de cursos de formació en agroecologia i horticultura dirigits als horts urbans de la ciutat. Amb aquesta activitat, el departament que dirigeix Fernando Navarro reforça la implicació de la ciutadania en els horts comunitaris i posa en valor la producció de proximitat.

La Regidoria de Transició Ecològica de Castelló col·labora per impulsar un hort barrial a San Lorenzo

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha destinat un espai en el barri de San Lorenzo per al desenvolupament d'un hort formatiu i educatiu de dinamització agroecològica i amb perspectiva de gènere. La parcel·la ha sigut cedida a la cooperativa Organic Social Design per impulsar una iniciativa finançada per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Seipasa y Agroquímicos Torre-Pacheco fomentan un proyecto para recuperar huertos escolares destruidos por las inundaciones de septiembre

Seipasa, empresa española especializada en el desarrollo y formulación de biopesticidas, bioestimulantes y fertilizantes para la agricultura, y Agroquímicos Torre-Pacheco, distribuidor de productos fitosanitario en la Comunidad de Murcia, han impulsado un proyecto para recuperar el huerto escolar ecológico del colegio público  Al-kazar, ubicado en la localidad de Los Alcázares, Murcia.

El impuls de Diputació de València fa duplicar els horts urbans municipals

Els horts urbans municipals, una iniciativa que compta amb el recolzament de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València, funcionen ja a 43 municipis de les comarques de València. Amb aquesta xifra, el nombre de localitats que disposa d’horts socials municipals és quasi el doble dels 26 que hi havia al 2015, segons s’assenyala a l’estudi sobre el nivell d’implantació d’horts urbans que ha realitzat la institució provincial. 

Suscribirse a Huertos sociales/ocio